Първоначално публикувано от Alexanderbb
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Странна миризма след спиране от движение
Collapse
X
-
Така... Сега излязох, запалих я и включих 2-ра. Бавно отпусках съединителя без газ... Доста го отпусках и не гасне хич лесно.
Забравих да уточня, че моята е 1.9 JTD 105 к.с. По принцип знам, че дизелите трудно си гаснат, но пък на ръчна и на втора да не иска да угасне...
И въпреки всичко не е задължително да е съединител според мен. Може би със смяната на помпата ще спре да буксува.Last edited by Pantheon; d.m.y г., 20:35.
Comment
-
Първоначално публикувано от Pantheon Покажи съобщениеТака... Сега излязох, запалих я и включих 2-ра. Бавно отпусках съединителя без газ... Доста го отпусках и не гасне хич лесно.
Забравих да уточня, че моята е 1.9 JTD 105 к.с. По принцип знам, че дизелите трудно си гаснат, но пък на ръчна и на втора да не иска да угасне...Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеНе се пробва на втора. Директна предавка, какво означава?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеЗависи от модела. Аз така и не разбрах за какъв става дума.
Comment
-
....
---------- Post added at 21:01 ---------- Previous post was at 21:00 ----------
Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщениеМоята от 1 до 5 все тръгва и не гасне на 6-та не съм пробвал...май е за смяна ?
---------- Post added at 21:02 ---------- Previous post was at 21:01 ----------
за ремонт ръчната първо, щом тръгва
Comment
-
Първоначално публикувано от Pantheon Покажи съобщениеМалко по-горе написах. Alfa 156 1.9 JTD 105 к.с.
По принцип това дали приплъзва съединител или не, се тества при потегляне на по-висока предавка. Не е много релевантно да се тества на първа или втора.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеПри теб за директна предавка може да се приеме 4 - та.
По принцип това дали приплъзва съединител или не, се тества при потегляне на по-висока предавка. Не е много релевантно да се тества на първа или втора.) и след това вече не толкова. Мисля, че турбото изключваше на 4000.
Мисля, че най-точни отговори на въпросите ми ще получа, ако сменя помпата и махна катализатора.
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеПри теб за директна предавка може да се приеме 4 - та.
По принцип това дали приплъзва съединител или не, се тества при потегляне на по-висока предавка. Не е много релевантно да се тества на първа или втора.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение....
---------- Post added at 21:01 ---------- Previous post was at 21:00 ----------
Май - не, а направо си е
---------- Post added at 21:02 ---------- Previous post was at 21:01 ----------
за ремонт ръчната първо, щом тръгва
Утре ще забия и ръчната...винаги има човек какво да научи !Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
sigpic
Comment
-
Тази сутрин и аз направих процедурата с дръпната ръчна и включена 5 предавка
Като отпусках леко съединителя мотора взе да глъхне и като пуснах съединителя до край колата изгасна ! Та сега големия въпрос е, аз за съединител ли съм или не,че ми е много интересноAlfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщениеТази сутрин и аз направих процедурата с дръпната ръчна и включена 5 предавка
Като отпусках леко съединителя мотора взе да глъхне и като пуснах съединителя до край колата изгасна ! Та сега големия въпрос е, аз за съединител ли съм или не,че ми е много интересно
---------- Post added at 08:48 ---------- Previous post was at 08:47 ----------
Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщениеМоята от 1 до 5 все тръгва и не гасне на 6-та не съм пробвал...май е за смяна ?
Comment
Comment